PSP

Reboot4you: wij maakten het logo!

Jongeren die niet op school zitten en ook niet aan het werk zijn, dat zijn NEET-jongeren (not in education, employment or training). Maar op een krappe arbeidsmarkt zijn hun skills meer dan ooit nodig. Tegelijkertijd is de Belgische Defensie volop op zoek naar mensen. Zowel om het leger te versterken als in (technische) burgerfuncties.

Daarom slaan verschillende sectororganisaties, waaronder onze klant Constructiv, de handen in elkaar om deze jongeren kansen te geven op opleiding en werk bij Defensie: Reboot4you. Een sterk project, waarvoor een krachtig, herkenbaar logo nodig is. En daarvoor kwamen ze bij psp communications terecht.

Reboot4you Logo

Wij creëerden een logo waarin we de verschillende doelgroepen en doelstellingen van Reboot4you konden samenbrengen. We kozen voor een dynamisch logo, dat jongeren aanspreekt en waar Defensie zich ook in kan herkennen. Daarom werkten we met de Belgische driekleur: zwarte contouren rond de letters, rode graffiti en gele details in de dubbele OO.

Voor die details gebruikten we dubbele fastforward pijltjes. Die staan symbool voor de snelle sprong voorwaarts die NEET-jongeren dankzij het project kunnen maken. De kracht van Reboot4you hebben we dus vertaald in een sterk logo dat je vanaf nu regelmatig in de media en in het straatbeeld zal zien verschijnen. En daar zijn wij best fier op!

Wil jij ook een logo op maat, dat jouw organisatie of project alleen maar sterker maakt? Spring eens binnen bij psp communications en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022