Personeels communicatie

Tot de essentie van een boodschap doordringen en van daaruit doelgericht communiceren.

Aanpak

Jouw personeels-
communicatie

Of het nu via personeelsbladen, nieuwsbrieven of personeelsaudits is, medewerkers betrokken houden leidt tot extra motivatie. Bij psp communications nemen we jouw personeelscommunicatie graag in onze handen. Hoe pakken we dat voor jou aan?

Ga je met ons aan de slag voor jouw personeelscommunicatie, dan komen we eerst bij je langs voor een briefing. Tijdens het gesprek leren wij je noden en verwachtingen over vorm en inhoud kennen en kijken we naar de verschillende mogelijkheden om jouw interne communicatie te optimaliseren.

Met de informatie uit de briefingmeeting gaan wij alvast voor je aan de slag. We stellen een gedetailleerde en realistische planning op waarmee we jouw personeelsblad of ander intern communicatiemiddel op tijd voor je opleveren. Daarbij houden we natuurlijk rekening met mogelijke onvoorziene omstandigheden en zorgen we ervoor dat alle betrokkenen goed op de hoogte worden gehouden.

Wanneer de planning goed zit, sturen we onze copywriters en journalisten op pad om jouw personeelsblad van de juiste inhoud te voorzien. We maken afspraken over content en verhalen die jij met de medewerkers wil delen, we doen interviews en schrijven artikels in nauwe samenwerking met collega’s en experten.

psp communications werkt voor heel wat internationale bedrijven die hun personeelscommunicatie soms over de hele wereld moeten verspreiden. Dat is belangrijk, want zo werk je waar ook ter wereld aan een uniforme interne corporate branding. Wij zorgen voor de vertaling van de inhoud die we voor jou creëerden.

Jouw personeelsblad moet niet alleen interessant om lezen zijn, met de juiste beelden maak je jouw interne communicatie nog sterker. Daarom werkt psp communications met professionele fotografen die alle thema’s en interviews mooi in beeld brengen. Kies je voor een interactieve, digitale personeelscommunicatie, dan zorgen wij voor high-end animaties en videomateriaal.

Wanneer alle content (geschreven en in beelden) beschikbaar is, gaat onze designafdeling voor jou aan de slag. Onze superhelden zorgen voor een mooie, frisse opmaak die helemaal past in de look and feel van jouw bedrijf. Ze zorgen voor een aantrekkelijk personeelsblad en maken een cover die eruit springt. Eens alles rond is, vragen we van jou nog een laatste goedkeuring.

Vandaag gebeurt personeelscommunicatie via een personeelsblad zowel digitaal als op papier. Kies je voor een papieren versie, dan drukken wij die voor jou op hoogwaardig papier. Een papieren personeelsblad is trouwens nog steeds heel populair: doorgaans wordt er meer tijd genomen om het te lezen en ook personeelsleden die minder vaak achter een computer zitten missen zo geen informatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een personeelsblad voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom samen met ons brainstormen over de beste interne communicatie-opties voor jouw organisatie!

Elke ondernemer of bedrijfsleider zal het belang van goede interne communicatie erkennen. En interne nieuwsbrieven, personeelsbevragingen en personeelsbladen maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

Maar een magazine voor je medewerkers maken is meestal niet je core business. Als bedrijfsleider of HR verantwoordelijke heb je daar niet de know-how, laat staan de tijd voor. Gelukkig is er dan psp communications. Wij verzorgen voor jou de interne communicatie van A tot Z, zodat jij je kan concentreren op je kerntaken.

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Patrick zorgt al 30 jaar voor een tevreden glimlach of ‘smiley’ op het gezicht van de klanten.

The agency is our refered partner for our internal magazine and contribute to other different graphic projects such as creating characters for the Safety department a.o.
PSP know SPIE very well and understand quickly our briefings. They ask the good questions and come with concrete solutions in line with our strategy and budget.

Laure S.
Communication Manager at SPIE Belgium

Vinçotte werkt nu al sinds 2020 samen met PSP communications voor de realisatie van ons personeelsmagazine. We zijn in de wolken met de samenwerking. We zagen het aantal lezers constant groeien en kunnen intussen bogen op een leesbereik van 80% voor onze laatste editie. De journalisten, de fotograaf en de organisatie van iedere editie, alles gebeurt uiterst efficiënt … en, wat voor mij van het grootste belang is, de werksfeer is ontspannen maar professioneel. In 2 woorden: een aanrader!

Christelle B.
Manager Internal Communication at Vincotte

De voorbije jaren heeft onze organisatie meerdere opdrachten toevertrouwd aan PSP Communications, waaronder: de lay-out en druk van jaarverslagen en opleidingscatalogi, het ontwerp en uitwerking van een logo en huisstijl voor een aantal van onze projecten, het ontwerp van de bestickering van ons allernieuwste promotieproject de ConstruBus, algemene ondersteuning in onze communicatiestrategie... Bij deze kunnen we bevestigen dat de hen toevertrouwde opdrachten, tot onze tevredenheid, steeds beantwoorden aan onze kwaliteitscriteria, binnen de gestelde deadlines werden  uitgevoerd, en dit tegen een marktconforme prijs. Verder beschikt hun team aan een mix van creatieve talenten, wat hen in staat stelt om over de meest uiteenlopende zaken actief met ons mee te denken en doelmatige oplossingen aan te reiken. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en zullen ook in de toekomst nog meermaals een beroep doen op hun diensten.

Bruno V.
CEO at Constructiv

Ik ben zeer tevreden van de samenwerking die wij aangegaan zijn met PSP. Van voorbereiding tot in de uitvoering denkt PSP mee om de doelstelling van de campagnes te bereiken. Bij Citrique Belge hebben we gekozen voor PSP omdat ze uniek zijn in hun aanpak, persoonlijk, accuraat en met veel engagement. Dit hebben we nodig om onze gouden regels in 10 campagnes te lanceren. Nogmaals dank aan PSP, nog 4 campagnes en we zijn rond met de Gouden Regels van Citrique Belge.

Fernando D.
Safety Manager at Citrique Belge

Wat was het doel van de samenwerking?
Layout of different publications and stand

Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten?
relationship, reactivity, understanding of the project.

Zijn er gebieden voor verbetering?
Not for the moment

Anne-Marie zou graag weer met deze agency willen samenwerken.

Anne-Marie H.
External Communication Officer at Tractebel

Werken met PSP Communications is een plezier op zich. De project verantwoordelijke maakt niet alleen tijd maar schrikt ook niet om afstanden de rijden om bepaalde projecten een vorm te geven. Wij, van Buchen Industrial Service, werken al een aantal jaren samen met PSP. Wij hebben projecten gehad waar wij ons vrachtwagens in heel België door PSP hebben laten bekleven door grote actiestickers, wij hebben kerst presenten voor klanten op maat laten maken en natuurlijk ook het traditionele drukwerk hebben wij door PSP laten doen. PSP is klantgericht, flexibel van geest en altijd op tijd om resultaten op te leveren. Met ander woorden een aanrader om mee samen te werken.

Daniela E.
Managing Director at Buchen Industrial

Creatief team dat een verrassende en pittige campagne op poten gezet heeft voor onze Politiezone. Wij kregen een snelle en kwaliteitsvolle service. Het is bovendien erg aangenaam dat er steeds snel gereageerd wordt bij vragen.

Katrien V.
Coordinator Politiezone Overijse

Sinds jaren positieve ervaringen in de samenwerking met deze kleine, flexibele KMO.  Oplossingen en support op maat, een open telefoonlijn voor “last minute” vragen of kleine probleempjes nét vóór die industriebeurs… Mee met recente IT-trends, zonder de functionele essentie van “communicatie” uit het oog te verliezen. Géén nutteloze kosten voor company-overhead, “you only pay for what you get”. “No nonsense” aanpak in de begeleiding van een vaag klant-idee naar een goede prijs-kwalitatieve  oplossing. PSP is géén “externe communicatie-partner” voor ons, maar het vakkundige verlengstuk van onze eigen beperkte inspiratie en ideeën als klant. Gewoon leuk om met deze mensen samen aan een idee, decor of communicatieproduct te werken.

Christian D.
Business Group Leader Big Science at Agoria

De flexibiliteit en professionaliteit van jullie firma wordt hier zeer gewaardeerd. Ook het meedenken en aanbrengen van oplossingen is zeker een pluspunt. Kort beschreven zijn wij heel tevreden over PSP.

Ludwig G.
Verantwoordelijke Facility at Constructiv

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Sylvia
Managing Partner
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022