Personeels communicatie

Tot de essentie van een boodschap doordringen en van daaruit doelgericht communiceren.

Aanpak

Jouw personeels-
communicatie

Of het nu via personeelsbladen, nieuwsbrieven of personeelsaudits is, medewerkers betrokken
houden leidt tot extra motivatie. Bij psp communications nemen we jouw personeelscommunicatie
graag in onze handen. Hoe pakken we dat voor jou aan?

Ga je met ons aan de slag voor jouw personeelscommunicatie, dan komen we eerst bij je langs voor een briefing. Tijdens het gesprek leren wij je noden en verwachtingen over vorm en inhoud kennen en kijken we naar de verschillende mogelijkheden om jouw interne communicatie te optimaliseren.

Met de informatie uit de briefingmeeting gaan wij alvast voor je aan de slag. We stellen een gedetailleerde en realistische planning op waarmee we jouw personeelsblad of ander intern communicatiemiddel op tijd voor je opleveren. Daarbij houden we natuurlijk rekening met mogelijke onvoorziene omstandigheden en zorgen we ervoor dat alle betrokkenen goed op de hoogte worden gehouden.

Wanneer de planning goed zit, sturen we onze copywriters en journalisten op pad om jouw personeelsblad van de juiste inhoud te voorzien. We maken afspraken over content en verhalen die jij met de medewerkers wil delen, we doen interviews en schrijven artikels in nauwe samenwerking met collega’s en experten.

psp communications werkt voor heel wat internationale bedrijven die hun personeelscommunicatie soms over de hele wereld moeten verspreiden. Dat is belangrijk, want zo werk je waar ook ter wereld aan een uniforme interne corporate branding. Wij zorgen voor de vertaling van de inhoud die we voor jou creëerden.

Jouw personeelsblad moet niet alleen interessant om lezen zijn, met de juiste beelden maak je jouw interne communicatie nog sterker. Daarom werkt psp communications met professionele fotografen die alle thema’s en interviews mooi in beeld brengen. Kies je voor een interactieve, digitale personeelscommunicatie, dan zorgen wij voor high-end animaties en videomateriaal.

Wanneer alle content (geschreven en in beelden) beschikbaar is, gaat onze designafdeling voor jou aan de slag. Onze superhelden zorgen voor een mooie, frisse opmaak die helemaal past in de look and feel van jouw bedrijf. Ze zorgen voor een aantrekkelijk personeelsblad en maken een cover die eruit springt. Eens alles rond is, vragen we van jou nog een laatste goedkeuring.

Vandaag gebeurt personeelscommunicatie via een personeelsblad zowel digitaal als op papier. Kies je voor een papieren versie, dan drukken wij die voor jou op hoogwaardig papier. Een papieren personeelsblad is trouwens nog steeds heel populair: doorgaans wordt er meer tijd genomen om het te lezen en ook personeelsleden die minder vaak achter een computer zitten missen zo geen informatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een personeelsblad voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom samen met ons brainstormen over de beste interne communicatie-opties voor jouw organisatie!

Elke ondernemer of bedrijfsleider zal het belang van goede interne communicatie erkennen. En interne nieuwsbrieven, personeelsbevragingen en personeelsbladen maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

Maar een magazine voor je medewerkers maken is meestal niet je core business. Als bedrijfsleider of HR verantwoordelijke heb je daar niet de know-how, laat staan de tijd voor. Gelukkig is er dan psp communications. Wij verzorgen voor jou de interne communicatie van A tot Z, zodat jij je kan concentreren op je kerntaken.

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Patrick zorgt al 30 jaar voor een tevreden glimlach of ‘smiley’ op het gezicht van de klanten.

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Kristien
Art Director
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022