Virtuele events

Een bedrijfsevenement in een unieke setting, maar dan virtueel. Daarvoor ben je bij psp communications aan het juiste adres!

Aanpak

Zet je online evenementen in een uniek kader

We hebben de afgelopen jaren kennis leren maken met de voordelen van online communicatie. Zelfs grote events werden online georganiseerd. Gelukkig kan dat vandaag ook in een professionele setting die helemaal aansluit van de look and feel van jouw organisatie.

Vanuit een professionele studio host psp communications jouw online event. Met virtuele debatten, virtueel publiek, maar natuurlijk vooral ook voor échte mensen: jouw klanten of medewerkers.

Ga live in interactie met mensen over de hele wereld, vanuit een studio die we digitaal aankleden volgens de voorschriften van jouw corporate identity. Maar onze studio is natuurlijk niet het enige dat wij jou te bieden hebben!

Een virtueel event bij psp communications wordt van A tot Z in goede banen geleid door onze helden. Van het opzet, de inschrijvingen, de streaming tot de rapportering nadien, jouw evenement is bij ons in goede handen. Je krijgt een unieke website voor inschrijving en streaming. Via dat platform ga je live in interactie met je publiek. Wij gaan ver voor jou event!

Meer weten over ons creatief voorstel voor jouw virtueel event? Neem contact met ons op of kom even langs om samen te brainstormen!

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Karen zit in het creatief team en maakt jouw uniek ontwerp in een handomdraai.

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Marie-Delphine
Digitale marketing & communicatie
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022