Augmented Reality

Augmented reality gebruiken in je communicatie: ontdek de mogelijkheden waarmee AR jouw communicatie tot leven brengt.

Augmented Reality: breng je communicatie tot leven.

Wil jij meer uit je printcommunicatie halen? Dankzij psp communications kan dat, door Augmented Reality toe te voegen. Creëer extra lagen in je communicatie met bewegende beelden.

 

Augmented Reality of AR
Augmented Reality (AR) wordt steeds vaker gebruikt om statische informatie interactief te maken. Je kijkt via de camera van je smartphone of tablet en krijgt extra informatie, bewegende beelden of andere (digitaal) gegenereerde content te zien. 
Het meest gekende voorbeeld? Pokémon GO. Maar de tijd dat AR vooral in de gaming en entertainment sector werd gebruikt, ligt ver achter ons. Ook in professionele bedrijfscommunicatie biedt Augmented Reality heel veel meerwaarde. En daarvoor is psp jouw partner. 

Van statische naar interactieve communicatie met AR
Werken met Augmented Reality zorgt ervoor dat jouw communicatie tot leven komt. Het is een originele en creatieve manier om jouw boodschap kracht bij te zetten: 

1. verhoogde betrokkenheid en interactiviteit
AR brengt statische informatie tot leven door er digitale elementen aan toe te voegen die zichtbaar zijn via een mobile device. Zo kunnen lezers niet alleen kijken, maar ook interageren met de content. Die ervaring zorgt voor meer betrokkenheid en laat je boodschap beter landen bij de doelgroep.

2. verrijkte content
Met AR voeg je extra lagen van content toe aan je communicatie. Dat kunnen 3D animaties zijn, maar ook tutorials of een persoon die dieper ingaat op de gepubliceerde content. Zo maak je de informatie niet alleen toegankelijker, je kan met één communicatie ook meerdere boodschappen geven.

3. meetbare interacties
Eén van de grootste uitdagingen van traditionele printcommunicatie is het meten van de effectiviteit. AR-technologie biedt een oplossing! Door de interacties van gebruikers te tracken, krijg je waardevolle inzichten in hoe je doelgroep met de content omgaat, welke elementen hun aandacht trekken en hoe lang ze betrokken blijven. Deze data zijn cruciaal om toekomstige campagnes te optimaliseren.

Augmented Reality en psp communications
psp communications is jouw creatieve partner in bedrijfscommunicatie. Met een team van ervaren professionals in zowel de print- als digitale domeinen, bieden wij een end-to-end service die jouw gedrukte materialen transformeert in interactieve ervaringen die indruk maken bij je doelgroep.

Of je nu op zoek bent naar een innovatieve manier om je producten te presenteren, je merkverhaal te vertellen, een bedrijfsmagazine of jaarverslag te maken, psp communications heeft de expertise en de technologie om jouw boodschap tot leven te brengen.

Benieuwd hoe psp communications ook jouw verhaal naar een hoger niveau tilt?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Sylvia
Managing Partner
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022