Corporate identity

Geef je bedrijf een unieke identiteit en bepaal mee hoe anderen jou zien. Onze communicatie-experten creëren jouw corporate identity.

Aanpak

Vergeet je corporate identity niet!

Wie ben je als bedrijf? Wat doe je en hoe wil je er zijn voor je klant? Met andere woorden: hoe wil je dat klanten en medewerkers jouw organisatie zien? Dat is je corporate identity en die komt naar voren bij elk contact dat iemand met jouw bedrijf heeft.

De superhelden van psp communications helpen je graag bij het bepalen van je bedrijfsidentiteit. Tijdens een uitgebreid briefingsgesprek leren we jouw organisatie helemaal kennen. Die informatie zetten we dan om in een logo en een huisstijl die past bij je doelstellingen en je activiteit.

Huisstijl
Een sterke en coherente huisstijl zorgt voor een goede indruk. Het gaat niet alleen om het visuele aspect, zoals het logo, de kleuren en lettertypen, maar ook om hoe al die elementen consequent worden toegepast over alle communicatiekanalen heen. Zo verhoog je de  herkenbaarheid en bouw je vertrouwen op bij je doelgroep. 

Een doordachte huisstijl communiceert de waarden en het karakter van je bedrijf, waardoor potentiële klanten zich sneller verbonden voelen met je merk. Het is de visuele stem van je bedrijf die spreekt en een onmisbaar onderdeel is van je marketingstrategie. 

Door een consistente en professionele huisstijl te gebruiken, maak je ook het verschil met de concurrentie. Consumenten worden dagelijks overspoeld met informatie en keuzes, een sterke visuele identiteit helpt je om uit de massa te springen. Je vertelt een uniek verhaal dat vertrouwen schept en dat je publiek engageert. 

Een knappe huisstijl versterkt ook de merkwaarde. Kiezen voor een professionele en coherente huisstijl bij psp communications is dus een investering in je merkbeeld, én in de verdere groei en succes van je bedrijf.

Logo
Bij een sterk merk hoort een sterk logo. Ook daarvoor reken je natuurlijk op ons. Dat logo integreren we in al je communicatie, beursstanden, mailings, gadgets en overal waar jij prominent aanwezig wil zijn. Elk logo, elke huisstijl is uniek en helemaal op maat van jouw bedrijf ontworpen.

Een krachtig logo is het hart van je merkidentiteit. Het toont de essentie, de waarden en de ambitie van je bedrijf in één eenvoudig beeld. Maar het is meer dan dat. Het is een punt van herkenning voor klanten en een belangrijk fundament voor de branding van je bedrijf. 

Een goed ontworpen logo zorgt dus voor een connectie met je doelgroep. Het helpt consumenten je merk te onthouden en te onderscheiden van concurrenten. Door je logo consequent toe te passen op alle communicatiematerialen, van beursstanden tot gadgets, creëer je een samenhangende merkervaring en straal je vertrouwen en professionaliteit uit. 

En je gebruikt het natuurlijk in al je online communicatie. De helden van psp communications luisteren naar je verhaal en ontwerpen een logo dat echt bij je past. We zorgen voor een flexibel logo dat op diverse achtergronden en in verschillende formaten goed functioneert, zodat je merkidentiteit overal sterk en herkenbaar blijft. 

Meer weten? Neem zeker even contact met ons op! We komen natuurlijk ook graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Kristien zit in het creatief team en zorgt ervoor dat elk grafisch element uniek is.

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Kristien
Art Director
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022