Corporate identity

Geef je bedrijf een unieke identiteit en bepaal mee hoe anderen jou zien. Onze communicatie-experten creëren jouw corporate identity.

Aanpak

Vergeet je corporate identity niet!

Wie ben je als bedrijf? Wat doe je en hoe wil je er zijn voor je klant? Met andere woorden: hoe wil je dat klanten en medewerkers jouw organisatie zien? Dat is je corporate identity en die komt naar voren bij elk contact dat iemand met jouw bedrijf heeft.

De superhelden van psp communications helpen je graag bij het bepalen van je bedrijfsidentiteit. Tijdens een uitgebreid briefingsgesprek leren we jouw organisatie helemaal kennen. Die informatie zetten we dan om in een logo en een huisstijl die past bij je doelstellingen en je activiteit.

Met die huisstijl vertellen we mee jouw verhaal. Het toont de waarden die voor jou belangrijk zijn en vormt het beeld dat iemand over je heeft. Het verbindt medewerkers en overtuigt klanten en partners.

We integreren je nieuwe huisstijl in al je communicatie, beursstanden, mailings, gadgets en overal waar jij prominent aanwezig wil zijn. Elk logo, elke huisstijl is uniek en helemaal op maat van jouw bedrijf ontworpen.

Meer weten? Neem zeker even contact met ons op! We komen natuurlijk ook graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Kristien zit in het creatief team en zorgt ervoor dat elk grafisch element uniek is.

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Kristien
Art Director
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022