3D animatie

Met 3D animatie breng je boodschappen die je op geen enkele andere manier kan uitbeelden. Spring eruit met jouw boodschap, dankzij de expertise van psp communications. 

3D animatie: een nieuwe dimensie voor jouw boodschap

Soms zijn boodschappen complex of is het belangrijk dat je doelgroep (letterlijk) een beeld krijgt over wat je wil vertellen. Dan is 3D animatie dé oplossing voor jouw communicatie. 
3D animatie laat je toe om te communiceren over zaken die je op geen enkele andere manier kan voorstellen. Je neemt de kijker echt mee in jouw verhaal. 

Communiceren in 3D
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, het is al jaar en dag één van de principes van goede communicatie. Want waar je met geschreven communicatie vooral moet rekenen op de interpretatie van je doelpubliek, toon je met een beeld meteen wat je wil vertellen. 
Stel je eens voor dat je die beelden zo levensecht kan maken, dat het voor de kijkers lijkt alsof ze echt op een plaats zijn en alles rond hen zien gebeuren? Dan zet je natuurlijk heel veel stappen vooruit! 

Met 3D animatie kan dat. Je toont je boodschap alsof het echt gebeurt. Je vertelt niet gewoon je verhaal, je maakt het écht. Wil jij jouw verhaal op een unieke, creatieve, overtuigende en professionele manier brengen? Dan staat psp communications klaar om je daar van A tot Z in te ondersteunen. 

Enkele voorbeelden:

Zoveel mogelijkheden met 3D animatie
Vandaag wordt 3D animatie al vaker gebruikt om technisch complexe concepten voor te stellen. Denk maar aan de werking van een machine, sommige medische processen of complexe producten. Het wordt dan vooral gebruikt voor training en opleiding, net omdat die visualisaties het eenvoudiger maken om dingen te begrijpen en te onthouden. 
Ook in andere communicatie is het natuurlijk belangrijk dat de doelgroep je boodschap begrijpt en onthoudt. Maak je gebruik van de voordelen van 3D animatie, dan zet je ook jouw verhaal extra kracht bij! 

Maak een onvergetelijke indruk
Je kan natuurlijk nog een stap verder gaan en via 3D scans je doelgroep deel laten uitmaken van je verhaal. psp communications biedt je de mogelijkheid om personen in 3D te scannen en dankzij AI als avatar in een andere omgeving te laten bewegen. Stel je eens voor: je bent op een festival en je laat bezoekers in hun 3D avatar plaatsnemen op het podium van hun favoriet festival… De bezoekers krijgen een .mp4 file opgestuurd die ze kunnen delen op social media. Jouw merk zal een onvergetelijke indruk maken!  

Stap jij mee naar het volgende communicatie-level?

Neem vandaag nog contact op met psp communications om de mogelijkheden te bespreken. 

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Sylvia
Managing Partner
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022