Redactionele content

Een sterk bedrijf heeft een sterk verhaal. psp communications helpt je om dat verhaal te schrijven.

Aanpak

Wie schrijft jouw verhaal?

Je hebt een mooi bedrijf en je staat er elke dag opnieuw voor je klanten. Je timmert aan de weg vooruit en bouwt aan je unieke verhaal. Met dat verhaal onderscheid jij je van je concurrenten. Het bepaalt hoe je klanten je zien en het zorgt ervoor dat je medewerkers zich verbonden blijven voelen.

Dat verhaal maak je natuurlijk zelf, maar wie brengt het op een professionele manier bij je medewerkers en stakeholders? De helden van psp communications zijn stuk voor stuk experten in hun vak. Onze journalisten en copywriters verzorgen met plezier de inhoud van jouw publicaties.

De juiste woorden vinden, de tone-of-voice van jouw bedrijf aanhouden, allemaal geen probleem voor onze professionele redactie. We gaan voor je op pad en doen interviews, we spreken met experten en brengen de inhoud die jij wil bij de juiste stakeholder. Of het nu voor je interne personeelsblad of voor je externe nieuwsbrief of jaarverslag is, we helpen je graag bij het schrijven van je verhaal.

Zoek je een professionele copywriter of journalist? Meer weten over hoe het er op onze redactie aan toe gaat? Kom gerust even langs, dan bekijken we samen hoe we jouw verhaal nog sterker kunnen maken!

Graag samen kijken naar de mogelijkheden?

Sylvia zorgt voor de taakverdeling en waakt over het goede verloop van jouw project.

Samen bouwen aan jouw verhaal?
Kom zeker eens langs!
De koffie staat al klaar

Marie-Delphine
Digitale marketing & communicatie
adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022