PSP

Goede communicatie maakt een sterk team alleen maar sterker! Met een professioneel personeelsblad kan je die communicatie nog verbeteren. Je bouwt aan je employer branding, je betrekt je medewerkers bij het reilen en zeilen in de organisatie en je biedt hen wat ontspanning aan binnen de professionele context.

Het grote voordeel voor de klant is dat we alle werk voor de totstandkoming ervan over nemen. Enkel aanwezig zijn op een redactieraad en het nalezen van een paar teksten behoren tot de taken van de klant. De rest doen we zelf.

Heb je vragen over het opmaken van jouw personeelsblad of bedrijfsblad, neem dan zeker contact met ons op!

Lees hier alvast enkele testimonials van tevreden klanten:

Vinçotte werkt nu al 18 maanden samen met PSP communications voor de realisatie van ons personeelsmagazine. We zijn in de wolken met de samenwerking. We zagen het aantal lezers constant groeien en kunnen intussen bogen op een leesbereik van 80% voor onze laatste editie. De journalisten, de fotograaf en de organisatie van iedere editie, alles gebeurt uiterst efficiënt … en, wat voor mij van het grootste belang is, de werksfeer is ontspannen maar professioneel. In 2 woorden: een aanrader!
Christelle Binamé
Manager Internal Communication at Vincotte

De voorbije jaren heeft onze organisatie meerdere opdrachten toevertrouwd aan PSP Communications, waaronder: de lay-out en druk van jaarverslagen en opleidingscatalogi, het ontwerp en uitwerking van een logo en huisstijl voor een aantal van onze projecten, het ontwerp van de bestickering van ons allernieuwste promotieproject de ConstruBus, algemene ondersteuning in onze communicatiestrategie ...Bij deze kunnen we bevestigen dat de hen toevertrouwde opdrachten, tot onze tevredenheid, steeds beantwoorden aan onze kwaliteitscriteria, binnen de gestelde deadlines werden uitgevoerd, en dit tegen een marktconforme prijs. Verder beschikt hun team aan een mix van creatieve talenten, wat hen in staat stelt om over de meest uiteenlopende zaken actief met ons mee te denken en doelmatige oplossingen aan te reiken. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en zullen ook in de toekomst nog meermaals een beroep doen op hun diensten.
Bruno Vandenwijngaert
CEO at Constructiv

Sinds jaren positieve ervaringen in de samenwerking met deze kleine, flexibele KMO. Oplossingen en support op maat, een open telefoonlijn voor “last minute” vragen of kleine probleempjes nét vóór die industriebeurs… Mee met recente IT-trends, zonder de functionele essentie van “communicatie” uit het oog te verliezen. Géén nutteloze kosten voor company-overhead, “you only pay for what you get”. “No nonsense” aanpak in de begeleiding van een vaag klant-idee naar een goede prijs-kwalitatieve oplossing. PSP is géén “externe communicatie-partner” voor ons, maar het vakkundige verlengstuk van onze eigen beperkte inspiratie en ideeën als klant. Gewoon leuk om met deze mensen samen aan een idee, decor of communicatieproduct te werken.
Christian Dierick
Business Group Leader Big Science at Agoria

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022