PSP

Van een communicatiebureau dat zich specialiseert in interne communicatie verwacht je natuurlijk het goede voorbeeld. Daarom stellen we graag ons eigen personeelsmagazine aan je voor: dit is Hellooo.

Goede communicatie maakt een sterk team alleen maar sterker! Met een professioneel personeelsblad kan je die communicatie nog verbeteren. Je bouwt aan je employer branding, je betrekt je medewerkers bij het reilen en zeilen in de organisatie en je biedt hen wat ontspanning aan binnen de professionele context.

Met Hellooo willen we onze eigen medewerkers nog meer betrekken bij wat er leeft binnen psp communications. Het magazine laat ons toe om projecten in de kijker te zetten, personeelsnieuws aan te kondigen en de medewerkers een kijkje achter de schermen te gunnen bij de verschillende afdelingen. Dat doen we met interviews, QR-codes voor meer achtergrondinformatie, een sterke grafische lay-out én met wat meer ludieke content zoals een kruiswoordraadsel en een stripverhaal dat we zelf schrijven.

Zo creëren we verbondenheid tussen de medewerkers en het bedrijf. Maar ook fierheid: het doet altijd deugd om je eigen projecten in-the-picture te zien staan. Net daarom vinden we het betrekken van medewerkers zo belangrijk bij het maken van een personeelsmagazine.

Om je personeelsblad te lanceren bieden we eveneens het unieke Unlock Our Box concept aan: een mysterieuze cadeaubox met een hangslot. De code van het slot verwerk je in het magazine. Jouw boodschap wordt gegarandeerd gelezen! En met de zelfgekozen inhoud van de box beloon je je medewerkers voor hun inspanningen.

Hellooo is voor onze medewerkers een moment van informeren en ontspannen. Een magazine dat met de glimlach wordt onthaald!

Benieuwd hoe psp communications ook jouw interne bedrijfscommunicatie kan versterken? Neem zeker contact met ons op!

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022