PSP

Het jaarlijkse Galabal van de Koninklijke Militaire School is een terugkerend hoogtepunt voor de militaire studenten en medewerkers. De voorbije jaren gooide Corona roet in het eten, maar dit jaar maakte psp communications – hoofdsponsor van het evenement – het nog wat mooier met een uniek, gepersonaliseerd eventmagazine voor de deelnemers.

Van de receptie, de diners, plechtigheden tot het traditionele dansen van de quadrille, alles werd professioneel in beeld gebracht en doorspekt met interviews, quotes en leuke verhalen van de deelnemers. Die deelnemers wisten trouwens niet dat ze zo’n eventmagazine zouden ontvangen, van een verrassing gesproken!

Voor iedereen een uniek magazine

Elke tafel werd afzonderlijk gefotografeerd. Via een QR-code konden de gasten hun gegevens registeren en aangeven hoe ze nadien een geschenk wilden ontvangen, zonder te weten wat voor geschenk dat zou zijn. Die QR-code is een handige truc om te weten welke gast er aan welke tafel zat.

En die gegevens hadden we nodig voor het eventmagazine. Want elke deelnemer ontving een gepersonaliseerd magazine, met een foto van zijn of haar tafel op de cover! Op die manier hebben we voor het Galabal van de Koninklijke Militaire School 60 verschillende magazines gemaakt! Zo kon iedereen nadien nagenieten van een uniek galabal met een nog unieker souvenir.

Deelnemers konden er trouwens voor kiezen om het magazine in print of digitaal te krijgen. psp communications verzorgde de hele organisatie, van fotografie en journalistiek, tot lay-out en verdeling.

Wil je zelf ook meer weten over de mogelijkheden van een eventmagazine voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022