PSP

Ontdek onze mysterieuze box met een hangslot!

Een origineel concept om te verrassen en te verbinden, dat is het idee achter Unlock our box, een product van psp communications. Een mysterieuze, duurzame box met een hangslot en een spel om de code van het slot te ontdekken. Het is dé manier om jouw boodschap op een originele manier in de kijker te zetten.


Wat zit er in de box?

De inhoud bepaal je helemaal zelf. Alles is mogelijk: snoep van de sint of de paashaas, een gepersonaliseerde fles of glas, samples van je nieuwe productlijn, hapjes voor een virtuele borrel,... Ben je op zoek naar enkele voorbeelden? Wil je iets heel unieks om je medewerkers of klanten te verrassen? Wij denken graag met je mee! Daarna zorgen wij uiteraard ook voor de bestelling en samenstelling van de boxen. Niet alleen de inhoud is te personaliseren, ook de box zelf kan helemaal volgens de look and feel van jouw bedrijf worden gemaakt. Zelfs het cijferslot passen we aan jouw wensen aan.

Mysterie en beleving

De inhoud van de box geeft zichzelf niet meteen prijs! Er zit namelijk een hangslot met een geheime code op. Dat slot bevestigen we via een speciale perforatie aan de doos. Het Unlock our box-concept is dus veel meer dat een geschenk, het ontdekken van de code van het slot wordt een beleving op zich. Om de ontvanger op het goede spoor te brengen, drukken we een QR-code op de doos.

De code in jouw boodschap

Die QR-code gaat naar een website, (online) magazine of (bedrijfs)film waarin de aandachtige lezer, kijker of luisteraar de code van de box vindt. Het is de ultieme manier om de aandacht van klanten of medewerkers vast te houden! psp communications, de bedenker van Unlock our box, is gespecialiseerd in personeelscommunicatie. Wil je weten hoe je jouw boodschap best brengt? Dan doen wij je graag een voorstel op maat!

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022