PSP
hybride events
De afgelopen jaren hebben we - noodgedwongen - steeds meer gebruik gemaakt van digitale communicatievormen voor gesprekken, vergaderingen en zelfs voor hybride events. Waar elkaar fysiek ontmoeten een tijdlang onmogelijk was, hebben digitale en hybride oplossingen hun voordelen getoond. En hoewel de digitale wereld natuurlijk niet voor alles een oplossing biedt, zijn er toch wel blijvers bij.


Denk bijvoorbeeld aan hybride events, waarmee je in een virtuele setting grote interactieve events kan organiseren, alsof je publiek er écht bij is. Van bedrijfspresentaties tot professionele evenementen, van debatten tot een sinterklaasfeest voor de kinderen, alles is mogelijk in de hybride wereld.

Wat zijn hybride events?

Hybride, het is een term die we vandaag graag gebruiken. Maar voor de eventsector brengt het het beste van twee werelden samen: real life en digitaal. En dat heeft heel wat voordelen:

  • je kan evenementen organiseren vanuit een echte setting,
  • voor een groot publiek,
  • zonder dat de deelnemers zich hoeven te verplaatsen.

Dat is een win voor iedereen! Bij psp communications hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de organisatie van hybride events. We vertellen je er graag meer over!

Voordelen

Vanuit een professionele studio, helemaal aangepast aan jouw evenement, live in interactie gaan met een publiek dat vanop afstand volgt. Zo zou je hybride events misschien het best kunnen omschrijven.

psp communications heeft de technologie in huis om zo’n event voor jou in goede banen te leiden. We organiseren een livestream vanuit een professionele studio, die door onze grafische vormgever helemaal wordt aangepast aan de huisstijl van jouw organisatie. Daarna presenteren we live vanuit de studio en gaan in interactie met je publiek.

Dat doen we via een speciale website voor jouw evenement. Daarin vinden de deelnemers de link om de livestream te volgen, kunnen ze antwoorden op polls en vragen, of met elkaar in gesprek gaan.

Wil je hybride events organiseren waarin je een debat houdt? Dat kan zowel live in de studio als virtueel. Een quiz spelen met je publiek, samenwerken in kleinere groepjes, live muziek streamen om je evenementen nog leuker te maken? Want zowat alles is mogelijk dankzij onze geavanceerde technologie.

Een online event met psp communications

Hybride events hebben bij psp communications net dat tikkeltje meer. Zo kunnen we de deelnemers op voorhand uitnodigen met een event box, waarin bijvoorbeeld hapjes, gadgets of andere leuke dingen zitten die ze tijdens het evenement kunnen gebruiken. Want een online evenement is meer dan alleen maar kijken naar een scherm, het is ook een manier om op een leuke manier met de deelnemers in interactie te gaan.

eventbox

Eigenlijk is zowat alles mogelijk. Wil je graag eens kijken naar de voordelen van hybride events voor jouw organisatie? Neem dan zeker even contact met ons op! Want samen met jou maken we er een onvergetelijke gebeurtenis van!

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022