PSP

Eindejaarsgeschenk voor je medewerkers? Dit is hét moment om eraan te denken!

Het jaar vliegt voorbij en voor je het weet, staat het eindejaarsseizoen weer voor de deur. Hoewel de meesten onder ons nog niet bezig zijn met kerstversieringen, familiemaaltijden en vakantieplannen, is het voor bedrijven hét perfecte moment om na te denken over hoe ze hun medewerkers op een speciale manier kunnen bedanken. De eindejaarsgeschenken zijn namelijk meer dan een blijk van waardering. Ze hebben ook een dieper effect op de motivatie en binding van je medewerkers met het bedrijf. Psp communications zorgt voor inspiratie en advies!

Het belang van eindejaarscadeaus voor medewerkers

We verwachten veel van onze medewerkers: inzet, flexibiliteit en loyauteit. Nieuwjaar is het perfecte moment om hen daarvoor te bedanken, om als bedrijf de erkenning en waardering voor je mensen te tonen.

Het eindejaarscadeau is een tastbare manier om medewerkers te laten zien dat hun inzet gewaardeerd wordt. Door hen op een persoonlijke en unieke manier te verrassen, toon je dat je als werkgever oprecht om hen geeft.

Bovendien heeft zo’n erkenning een positieve invloed op de motivatie en tevredenheid van medewerkers. Gelukkige medewerkers zijn productiever, meer betrokken en blijven over het algemeen langer bij het bedrijf. Op een krappe en volatiele arbeidsmarkt zijn trouwe medewerkers van goudwaarde. Daarom is een eindejaarsgeschenk meer dan een waardering. Het is een investering in de toekomst van het bedrijf.

De verrassingsdoos van UnlockOurBox: Een vernieuwende manier om dankjewel te zeggen

Maar wat is nu een geschikt geschenk voor je medewerkers? Er bestaan natuurlijk talloze opties die bedrijven al jaren gebruiken. Denk maar aan sjaals, dekentjes, koffiemokken, allemaal met het bedrijfslogo. Dat zijn leuke attenties, maar innovatieve organisaties gaan nog een stap verder.

Bedrijven die echt indruk willen maken, kiezen voor een verrassingsdoos van Unlock our Box. Het is niet zomaar een geschenk, deze doos is een ervaring, een unieke beleving voor de ontvanger.

Uniek eindejaarsgeschenk

De doos kan namelijk enkel geopend worden met een cijferslot. Daarvoor is een geheime code nodig die wordt verborgen in een (nieuwjaars)boodschap die je als bedrijf via een QR-code op de doos deelt. Of je verbergt ze in een speciaal gemaakt bedrijfsmagazine dat je bij de box verzendt. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers de boodschap zeker zullen zien, horen of lezen. Hoe leuk is het om de code te onthullen tijdens een livestream event! Zo maken al je medewerkers hun verrassingsdoos op hetzelfde moment open. Over verbondenheid gesproken!

Met het concept van Unlock our Box krijg je als bedrijf alle ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Je past de inhoud van de doos aan volgens de waarden of thema's van je bedrijf. Of je kan per medewerker zelfs een gepersonaliseerd geschenk aan de box toevoegen. Alles is aanpasbaar aan jouw doelstelling, voorkeur en budget. We kunnen je alvast meegeven dat jouw verrassing bijzonder geapprecieerd zal worden!

Eindejaarsgeschenk voor je bedrijf: begin nu met plannen

Wacht niet tot de laatste minuut om na te denken over eindejaarsgeschenken voor je medewerkers. Door nu al te plannen, kun je ervoor zorgen dat elk detail perfect is en dat de geschenken op tijd arriveren. Dat is minder stress voor jou en extra appreciatie door je medewerkers. Want een tevreden medewerker is de beste ambassadeur die een bedrijf zich kan wensen.

Heb je inspiratie nodig of wil je meer weten over de verrassingsdoos van UnlockOurBox? Neem dan zeker contact op met psp communications en ontdek de vele mogelijkheden om je medewerkers dit eindejaar te verrassen en waarderen.

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022