PSP

Organiseer je een (bedrijfs)evenement, dan wil je natuurlijk niet alleen een onvergetelijk moment bieden aan je gasten, je wil ook dat ze er nadien met veel plezier naar terugkijken. Veel bedrijven en organisatoren zorgen voor een gepast gadget of geschenkje, maar er is iets veel origineler dat je evenement naar een hoger niveau tilt: een eventmagazine. psp communications is de specialist in bedrijfsmagazines en vertelt je graag meer over de voordelen van een eventmagazine voor jou.

Een tastbaar moment van je evenement

Wat maakt een evenement echt onvergetelijk? Dat zijn niet enkel de ervaringen tijdens het event zelf, maar ook herinneringen die erna komen. Met een eventmagazine bied je jouw gasten een tastbaar aandenken dat hen terugvoert naar die speciale dag of avond.

Een voordeel van zo’n magazine is dat je de sfeer, de emoties en de hoogtepunten van het evenement op een inhoudelijke en mooi vormgegeven manier brengt, helemaal in lijn met de stijl van je organisatie. En je kan het ook personaliseren, zelfs tot op het niveau van de gast! Stel je voor: elke gast gaat naar huis met een voor hem of haar uniek eventmagazine. Wees gerust: ze zullen aangenaam verrast zijn.

De kracht van professionele fotografie en journalistiek

Natuurlijk heeft zo’n eventmagazine maar echt een magisch effect wanneer je het professioneel aanpakt. Want hoe leuk herinneringen via smartphone-foto’s ook kunnen zijn, met professionele fotografie en journalistiek sta je toch een stap hoger.

Een professionele eventfotograaf weet precies hoe jouw evenement in beeld moet worden gebracht. Dat gebeurt op een manier die de juiste sfeer helemaal weergeeft. De gasten, de locatie, de sprekers, alles krijgt een plaatsje in jouw eventmagazine.

Daarnaast kunnen professionele journalisten interviews doen, extra informatie geven of enkele quotes van gasten optekenen. Zo geef je niet alleen een leuke herinnering mee, je zorgt ook voor inhoud die aansluit bij het event en bij je bedrijf. En je geeft je gasten een bijzondere rol in het magazine, waar ze met veel plezier op gaan terugkijken!

Maak het persoonlijk

We zeiden het al eerder, één van de grootste voordelen van een eventmagazine is de mogelijkheid om het persoonlijk te maken. Elk evenement is uniek, en dat moet je magazine ook zijn. Organiseer je een event in een thema of een specifieke sfeer? Waarom die sfeer of dat thema dan niet laten terugkomen in je magazine?

Een professioneel communicatiebureau als psp communications werkt altijd op maat. Dus of het thema nu Kerst, Halloween, zomer of gelijk welk ander onderwerp is, dat kan altijd terugkomen in het magazine, helemaal aangepast aan het evenement en aan jouw huisstijl.

Wil je nog een stap verder gaan? Dan kies je voor een eventmagazine dat echt op maat van de gast is. Wie zou er nu niet verrast zijn wanneer je een magazine in handen krijgt met jouw (professionele) foto op de cover?

De finishing touch met psp communications

Zoiets vraagt natuurlijk heel wat organisatie. Gelukkig is psp communications er om je te ontzorgen en om de volledige coördinatie van het magazine op zich te nemen. Van het inzetten van fotografen en journalisten tot de volledige layout, druk en verdeling, we doen het graag voor jou.

Een volledig gelay-out en gepersonaliseerd eventmagazine wordt doorgaans nagestuurd, maar we kunnen er ook voor zorgen dat we op het einde van het event zelf al een eventkrant kunnen meegeven. Alles is op maat, dus alles is bespreekbaar!

Zin om je gasten te verrassen met een uniek aandenken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een eventmagazine voor jouw organisatie te bespreken!

Voorbeeld magazine cover

Hebben we jou geïnspireerd?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Samen bouwen aan jouw verhaal?

Kom zeker eens langs!

De koffie staat al klaar.

Patrick Scheerlinck

Managing partner

adres
Josse Biesmansstraat 7
1560 Hoeilaart
Blijf op de hoogte

PSP Communications © 2022