PSP logo

Getuigenissen


The agency is our refered partner for our internal magazine and contribute to other different graphic projects such as creating characters for the Safety department a.o.

PSP know SPIE very well and understand quickly our briefings. They ask the good questions and come with concrete solutions in line with our strategy and budget.

Laure Simon

Communication Manager at SPIE Belgium
Vinçotte collabore depuis maintenant 18 mois avec PSP Communication pour l’élaboration de notre magazine du personnel.  Nous sommes enchantés de la collaboration. Nous avons le nombre de lecteurs augmenter significativement, et pouvons nous targuer d’un taux de lecture de 80% pour notre dernière édition. Les journalistes, photographe et le suivi de chaque édition est efficace optimal… et ce qui pour moi est primordial, l’ambiance de travail est décontractée mais professionnelle. En 2 mots: je recommande!

Christelle Binamé

Manager Internal Communication at Vincotte
De voorbije jaren heeft onze organisatie meerdere opdrachten toevertrouwd aan PSP Communications, waaronder: de lay-out en druk van jaarverslagen en opleidingscatalogi, het ontwerp en uitwerking van een logo en huisstijl voor een aantal van onze projecten, het ontwerp van de bestickering van ons allernieuwste promotieproject de ConstruBus, algemene ondersteuning in onze communicatiestrategie ...Bij deze kunnen we bevestigen dat de hen toevertrouwde opdrachten, tot onze tevredenheid, steeds beantwoorden aan onze kwaliteitscriteria, binnen de gestelde deadlines werden  uitgevoerd, en dit tegen een marktconforme prijs.

Verder beschikt hun team aan een mix van creatieve talenten, wat hen in staat stelt om over de meest uiteenlopende zaken actief met ons mee te denken en doelmatige oplossingen aan te reiken. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en zullen ook in de toekomst nog meermaals een beroep doen op hun diensten.

Bruno Vandenwijngaert

CEO at Constructiv
Nooit hebben we een betere keuze gemaakt voor een externe partner dan jullie… PSP is niet enkel een uitvoerder, meer een creatieve meedenker, een echt partner die, vooraleer aan de slag te gaan de moeite neemt Om ons, mensen en business, te begrijpen en te vatten. Deadlines werden altijd gehaald, top kwaliteit geleverd, en, een heel erg fijn persoonlijk contact. Ik zou jullie alleen maar aanraden!  
Doe zo verder!!!

Olivier Dewit

Business Unit Manager SME at STANLEY Security Belgium
Sinds jaren positieve ervaringen in de samenwerking met deze kleine, flexibele KMO. Oplossingen en support op maat, een open telefoonlijn voor “last minute” vragen of kleine probleempjes nét vóór die industriebeurs… Mee met recente IT-trends, zonder de functionele essentie van “communicatie” uit het oog te verliezen. Géén nutteloze kosten voor company-overhead, “you only pay for what you get”. “No nonsense” aanpak in de begeleiding van een vaag klant-idee naar een goede prijs-kwalitatieve  oplossing. PSP is géén “externe communicatie-partner” voor ons, maar het vakkundige verlengstuk van onze eigen beperkte inspiratie en ideeën als klant. Gewoon leuk om met deze mensen samen aan een idee, decor of communicatieproduct te werken.

Christian Dierick

Business Group Leader Big Science Belgium Platform at Agoria
Ik ben zeer tevreden van de samenwerking die wij aangegaan zijn met PSP. Van voorbereiding tot in de uitvoering denkt PSP mee om de doelstelling van de campagnes te bereiken. Bij Citrique Belge hebben we gekozen voor PSP omdat ze uniek zijn in hun aanpak, persoonlijk, accuraat en met veel engagement. Dit hebben we nodig om onze gouden regels in 10 campagnes te lanceren. Nogmaals dank aan PSP, nog 4 campagnes en we zijn rond met de Gouden Regels van Citrique Belge.

Fernando Dos Santos

Safety Manager at Citrique Belge
Werken met PSP Communications is een plezier op zich.  De project verantwoordelijke maakt niet alleen tijd maar schrikt ook niet om afstanden de rijden om bepaalde projecten een vorm te geven;  Wij, van Buchen Industrial Service, werken al een aantal jaren samen met PSP.  Wij hebben projecten gehad waar wij ons vrachtwagens in heel België door PSP hebben laten bekleven door grote actiestickers, wij hebben kerst presenten voor klanten op maat laten maken en natuurlijk ook het traditionele drukwerk hebben wij door PSP laten doen.   PSP is klantgericht, flexible van geest en altijd op tijd om resultaten op te leveren. 
 Met ander woorden een aanrader om mee samen te werken.

Daniela El-Kadi

Managing Director/ Gedelegeerd Bestuurder at Buchen Industrial Cleaning
Creatief team dat een verrassende en pittige campagne op poten gezet heeft voor onze Politiezone. Wij kregen een snelle en kwaliteitsvolle service. Het is bovendien erg aangenaam dat er steeds snel gereageerd wordt bij vragen.

Katrien Verhelst

Adviseur | Coördinator LIF - Logistiek ICT